• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

OM VÅRE BOBILER TIL LEIE

Opplev Nord-Norge fra et hotellrom på hjul, hvor du har alt du trenger for en fantastisk opplevelse. På denne måten får du en komplett opplevelse hvor bare fantasien setter grenser. Dette gir deg også muligheten til å skreddersy din ferie i fantastiske Nord-Norge.

Sengeplass: 2 til 5 personer.

Medfølgende utstyr: Sykkelstativ og markise.

Sertifikat: Klasse B.

Alle våre biler kjøres med vanlig klasse B førerkort.

FAMILIE STANDARD

01

Delintegrert med fire senger. Praktiske løsninger, god plass til bagasje og folk.

Denne type bil har typisk et stort lasterom under sengen bak, ofte med tilgang innenfra i tillegg til de utvendige lukene. God innvendig lagringsplass både til klær, utstyr, kjøkkenutstyr og matvarer. Soveplassene er typisk fordelt mellom dobbeltseng eller tvillingsenger bak, og senkeseng foran i vanlig dobbeltseng-størrelse. Våre bobiler er godt motoriserte, man trenger ikke bekymre seg for lange motbakker eller motorveier. Førermiljøet er moderne, og lange økter bak rattet går som en drøm.

EKSKLUSIV

Luksus på hjul. Komfort og praktiske løsninger i skjønn forening. For deg som forventer litt mer.

Helintegrert bobil med fire liggeplasser. Senkeseng foran, og dobbeltseng bak. Praktisk kjøkkenløsning og romslig bad. Store garderobeskap, stort kjøleskap og god lagringsplass generelt. Estetisk dekor med eksklusive løsninger. Store vindusflater sørger for mye lys.
Våre bobiler er godt motoriserte, man trenger ikke bekymre seg for lange motbakker eller motorveier. Førermiljøet er moderne, og lange økter bak rattet går som en drøm.

02

FAMILIE STOR

03

Alkovebil med plass til hele familien. God plass til alt man vil ha med. Barnas favoritt.

Soveplassen i alkoven fungerer uavhengig av spisegruppe, og barna kan for eksempel sove lenge uten å være i veien mens de voksne lager frokost. Sengebunnen i alkoven kan felles opp slik at det er lettere å bevege seg i bilen på dagtid. Bak i bilen er det typisk køyesenger, hvor nederste køye kan felles opp og dermed har man en stor lagringsplass i stedet. Vår største familiebil har rikelig med spiseplasser, det sosiale er meget godt ivaretatt! Våre bobiler er godt motoriserte, man trenger ikke bekymre seg for lange motbakker eller motorveier. Førermiljøet er moderne, og lange økter bak rattet går som en drøm.

KOMPAKT

Den lille kompakte for 2 personer. Perfekt for byferier – eller hva som helst annet.

Smakfullt interiør, gode løsninger og tilstrekkelig lagringsplass – alt du forventer av en kompakt bobil. Høy sittestilling gir god oversikt, og den korte lengden gjør denne bobilen lett å manøvrere, om det er på smale veier eller i byen. Dette er bobilen dersom du skal ta mye ferge i ferien!
Våre bobiler er godt motoriserte, man trenger ikke bekymre seg for lange motbakker eller motorveier. Førermiljøet er moderne, og lange økter bak rattet går som en drøm.

04

iCaravan Rental AS

ORG 923 772 308 MVA

Hovedkontor:

Fiolvegen 21

9016 Tromsø

+47 95 43 43 56

post@icaravanrental.com

  • White Facebook Icon

© 2020

 iCaravanGruppen